AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkondan eşya atmak

Kahve falında balkondan eşya atmak

Kahve falında balkondan eşya atmak deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, çalışmalarının takdir edileceğine, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balkondan eşya atmak gördüyseniz:

  • İş hayatınız, toplum içindeki pozisyonunuz veya imajınız destekleniyor.

Kahve falında balkondan eşya atmak yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köpeği balkondan atmak hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında balkondan birini atmak yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine inanılır.

Kahve falında birini balkondan aşağı atmak sevdiğini söyleyeceğine, sosyal çevrenin değiştirileceğine delalettir.

Kahve falında balkondan birşey atmak çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına tabir olunur.

Kahve falında kediyi balkondan atmak kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğu balkondan atmak başının hiç dara düşmeyeceğine, geçim sıkıntısı içine düşeceğine işaret eder.

Kahve falında yılanı balkondan atmak çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir