AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkondan kedi atmak

Kahve falında balkondan kedi atmak

Kahve falında balkondan kedi atmak hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, huzurunun artacağına, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında balkondan kedi atmak gördüyseniz:

  • Kendi hakkınızda öğrenebileceğiniz bazı şeyler sizi şaşırtabilir.

Kahve falında balkondan kedi atmak ferah bir haneye sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kediyi balkondan atmak başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balkondan eşya atmak gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında adamı balkondan atmak kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balkondan atmak yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balkondan insan atmak girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında adam balkondan atmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine yorulur.

Kahve falında köpeği balkondan atmak içine kapanacağına, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir