AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkondan insan atmak

Kahve falında balkondan insan atmak

Kahve falında balkondan insan atmak yeni maddi kapıların size açılacağın, haksızlıklara uğrayan fal sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında balkondan insan atmak gördüyseniz:

  • İlişkilerin güçlendirilmesi gerekiyor.

Kahve falında balkondan insan atmak iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılanı balkondan atmak kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kediyi balkondan atmak kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine işarettir.

Kahve falında adam balkondan atmak arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, bir yere taşınmaya delalet eder.

Kahve falında balkondan atmak etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında adamı balkondan atmak patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında kendini balkondan atmak maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, kişinin rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Kahve falında balkondan kedi atmak hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir