AnaSayfa / Genel / Kahve falında adam balkondan atmak

Kahve falında adam balkondan atmak

Kahve falında adam balkondan atmak hayatından nefret duygusunu atacağına, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, helal rızık yiyeceğine, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında adam balkondan atmak gördüyseniz:

  • Planlardaki son dakika değişiklikleri lehinize olabilir.

Kahve falında adam balkondan atmak elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini balkondan atmak sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında yılanı balkondan atmak hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğu balkondan atmak can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, dertlerin bölüşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balkondan birini atmak yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine rivayet eder.

Kahve falında birini balkondan aşağı atmak bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına işarettir.

Kahve falında balkondan çöp atmak cesaret ve özgüven sahibi olacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında bebeği balkondan atmak acı veren kazalara, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir