AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediyi balkondan atmak

Kahve falında kediyi balkondan atmak

Kahve falında kediyi balkondan atmak üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kediyi balkondan atmak gördüyseniz:

  • Sonuçlar, sizin yolunuzda gitmeleri durumunda oluşacak sonuçlardan daha da iyi olabilir.

Kahve falında balkondan kedi atmak çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında kediyi balkondan atmak sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına işaret eder.

Kahve falında balkondan birşey atmak yol alacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında balkondan atmak içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında balkondan eşya atmak güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına rivayet eder.

Kahve falında balkondan insan atmak bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında adam balkondan atmak kazancın eskisine oranla daha da artacağına, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köpeği balkondan atmak elinde bulunan imkânların bollaşacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir