AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkondan atmak

Kahve falında balkondan atmak

Kahve falında balkondan atmak yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, üzüntülerini bölüşeceğine, anne babaya müjde verileceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında balkondan atmak gördüyseniz:

  • Paranızı fazlasıyla düşüncesiz harcamış olmak sizi üzüyor.Bazı hayalkırıklıklarını fazlasıyla büyütüyorsunuz.

Kahve falında adam balkondan atmak ticaretinin açılacağına, refah düzeyinin yükseleceğine işarettir.

Kahve falında kediyi balkondan atmak hayra ve esenliğe, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini balkondan aşağı atmak yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeği balkondan atmak çocuklar gibi mutlu olacağına, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balkondan birini atmak gözyaşlarının dineceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında balkondan atmak beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, hayatında olumlu değişiklikler olacağına rivayet eder.

Kahve falında balkondan kedi atmak iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köpeği balkondan atmak hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir