AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğa makyaj yapmak

Kahve falında çocuğa makyaj yapmak

Kahve falında çocuğa makyaj yapmak hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, güzel evlatlar yetiştireceğine, sıkıntılarının artacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında çocuğa makyaj yapmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik şeyler yapmaya meyillisiniz.

Kahve falında çocuğa makyaj yapmak bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında koyu makyaj yapmak geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına yorulur.

Kahve falında makyaj yapmak ve silmek aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine işarettir.

Kahve falında aynanın karşısında makyaj yapmak geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına yorulur.

Kahve falında birisine makyaj yapmak neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında düğün makyajı yapmak dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında mor makyaj yapmak fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına alamet eder.

Kahve falında tuvalette makyaj yapmak yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, alacaklarını tahsil edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir