AnaSayfa / Genel / Kahve falında aynanın karşısında makyaj yapmak

Kahve falında aynanın karşısında makyaj yapmak

Kahve falında aynanın karşısında makyaj yapmak Allah’a dua edeceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aynanın karşısında makyaj yapmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız konuşmalar birlikte hareket ettiğiniz ya da çalıştığınız kişilerin neler beklediğini daha iyi anlamanızı sağlayabilir.

Kahve falında aynanın karşısında makyaj yapmak dini duygularının ve inancının güçleneceğine, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında aynada makyaj yapmak aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, onlarla arasının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aynaya bakıp makyaj yapmak kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aynaya bakarak makyaj yapmak işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayna karşısında oynamak huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına tabir olunur.

Kahve falında ayna karşısında saç kesmek sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına delalettir.

Kahve falında ayna karşısında saç taramak aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, kırgınlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aynanın karşısında saç taramak kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, onlara hayrının dokunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir