AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor makyaj yapmak

Kahve falında mor makyaj yapmak

Kahve falında mor makyaj yapmak temiz ve yeni bir sayfa açacağına, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, işinde terfi alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mor makyaj yapmak gördüyseniz:

  • Ormanı yakmaktansa daha uzlaşmacı veya sakin bir tavırla olaylara yaklaşmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında mor makyaj yapmak iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine tabir olunur.

Kahve falında mor makyaj görmek yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine inanılır.

Kahve falında gözlere makyaj yapmak ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çok makyaj yapmak çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil makyaj yapmak Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine inanılır.

Kahve falında yüzüne makyaj yapmak sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, sayılacağına delalet eder.

Kahve falında düğün makyajı yapmak yaşam standartlarının yükseleceğine, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında bir erkeğe makyaj yapmak kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir