AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisine makyaj yapmak

Kahve falında birisine makyaj yapmak

Kahve falında birisine makyaj yapmak bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, ortak işlere gireceğine, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birisine makyaj yapmak gördüyseniz:

  • Hiç ummadığınız şekilde bazı ilişki veya iş birliklerinin farklı şekillerde biraraya gelmesi ya da yollarının kesişmesi sizi şaşırtabilir.

Kahve falında arkadaşına makyaj yapmak hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüye makyaj yapmak hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğa makyaj yapmak çok zor dönemlerden geçeceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğe makyaj yapmak işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine alamet eder.

Kahve falında geline makyaj yapmak hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gelin makyaj yapmak hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil renkli makyaj yapmak huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine alamet eder.

Kahve falında birine makyaj yapmak çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir