AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğün makyajı yapmak

Kahve falında düğün makyajı yapmak

Kahve falında düğün makyajı yapmak sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, huzursuzluklarından kurtulacağına, bir sebeple falı kapatan kişinin çok sinirleneceğine, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine yorulur.

Kahve falında düğün makyajı yapmak gördüyseniz:

  • Sevgilinizle görüşmek üzere program yapıp, kendinizi hazırlamamalısınız.

Kahve falında düğün makyajı yapmak bir gönül ilişkisine başlanacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelin makyajı yapmak uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine yorulur.

Kahve falında aynaya bakıp makyaj yapmak gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, helal rızık yiyeceğine işarettir.

Kahve falında yüzüne makyaj yapmak mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına rivayet eder.

Kahve falında sarı makyaj yapmak borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, sorunsuz geçeceğine işarettir.

Kahve falında tuvalette makyaj yapmak yeni arkadaşlıklar kuracağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına işaret eder.

Kahve falında göz makyaj yapmak verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında yeşil makyaj yapmak bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir