AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyu makyaj yapmak

Kahve falında koyu makyaj yapmak

Kahve falında koyu makyaj yapmak yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, sevdiği birine hediye alacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında koyu makyaj yapmak gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermeniz ileride pişmanlık duyabileceğiniz sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında koyu makyaj yapmak geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında koyu renk idrar yapmak yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine inanılır.

Kahve falında süslenmek makyaj yapmak dertlerinden arınacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında gelinlik giyip makyaj yapmak kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi kendine makyaj yapmak kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı makyaj yapmak düzenin bozulacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğe makyaj yapmak dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, bankadaki hesaplarının da kabaracağına alamet eder.

Kahve falında ölüye makyaj yapmak aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir