AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalette makyaj yapmak

Kahve falında tuvalette makyaj yapmak

Kahve falında tuvalette makyaj yapmak hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, sorunlarının sona ereceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalette makyaj yapmak gördüyseniz:

  • İş konusunda bir gecikme ya da aksaklık olabilir, bir sorununuzu zamana bırakmalısınız.

Kahve falında tuvalette makyaj yapmak maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koyu makyaj yapmak haneden birinin ayrılacağına, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına delalet eder.

Kahve falında mavi makyaj yapmak bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine alamet eder.

Kahve falında başka birine makyaj yapmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş birine makyaj yapmak aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında göz makyaj yapmak huzurunun ve neşesinin bozulacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşına makyaj yapmak kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, esenlik bulup, hafifleyeceğine delalet eder.

Kahve falında siyah makyaj yapmak kurulu bir düzenin sağlanacağına, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir