AnaSayfa / Genel / Kahve falında makyaj yapmak ve silmek

Kahve falında makyaj yapmak ve silmek

Kahve falında makyaj yapmak ve silmek başına uğursuzluklar geleceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, geleceğe olan inancını yitireceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, şifaya kavuşacağına, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında makyaj yapmak ve silmek gördüyseniz:

  • Yakınlarınızdan veya özel ilişkinizden ayrılmaya eğilimli olabilirsiniz.

Kahve falında makyaj yapmak ve silmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında makyaj silmek yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, evde dinlenmek zorunda olacağına tabir olunur.

Kahve falında makyajı silmek yüzünü güldüreceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına yorulur.

Kahve falında makyajını sildiğini görmek ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine inanılır.

Kahve falında makyajını silmek hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına delalet eder.

Kahve falında göz makyajını silmek kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında göz makyajı silmek bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, ileriye gideceğine tabir olunur.

Kahve falında makyaj yapmak atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir