AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğa çorap giydirmek

Kahve falında çocuğa çorap giydirmek

Kahve falında çocuğa çorap giydirmek kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, şartlarının da zenginleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğa çorap giydirmek gördüyseniz:

  • Ani veya hiç beklenmedik karşılaşmalarda çok güzel anlar yaşanıyor, keyfiniz artıyor.

Kahve falında çocuğuna çorap giydirmek hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, işleri yoluna sokacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir çocuğa çorap giydirmek herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğa çorap giydirmek endişelerin biteceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kat kat çorap giymek hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında delik çorap giymek kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah çorap giymek dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında bebek çorabı giymek gerçeklikten uzaklaşacağına, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında çorapları ters giymek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir