AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorapları ters giymek

Kahve falında çorapları ters giymek

Kahve falında çorapları ters giymek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çorapları ters giymek gördüyseniz:

  • İş hayatınızla ilgili bir yenilik ilgi çekici olabilir.

Kahve falında ters çorap giymek eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında çorabı ters giymek huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çorap ters giymek zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında çorapları ters giymek üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında kıyafetleri ters giymek ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ters gömlek giymek çok istenen bir şeye sahip olunacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına işaret eder.

Kahve falında eteği ters giydiğini görmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, zor zamanların geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pantolon ters giymek sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir