AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğuna çorap giydirmek

Kahve falında çocuğuna çorap giydirmek

Kahve falında çocuğuna çorap giydirmek çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğuna çorap giydirmek gördüyseniz:

  • Dostlarınızdan birisinin borç isteğiyle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında çocuğa çorap giydirmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir çocuğa çorap giydirmek herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğuna çorap giydirmek hayırlı bazı adımlar atacağına, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına işaret eder.

Kahve falında yanlış çorap giymek beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında değişik çorap giymek azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına delalet eder.

Kahve falında yün çorap giymek iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, kavgaların biteceğine delalettir.

Kahve falında kat kat çorap giymek kötü günlerini atlatmayı başaracağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında yeni çorap giydiğini görmek kazancının artacağına,, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir