AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah çorap giymek

Kahve falında siyah çorap giymek

Kahve falında siyah çorap giymek dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, iyi halinin kalmayacağına, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, ileride çok zengin biri olacağına, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah çorap giymek gördüyseniz:

  • Duygularınız, arkadaşlarınız veya meslektaşlarınızla ilişkilerinizde davranışlarınızı yönlendirebilir.

Kahve falında ayağa siyah çorap giymek inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına delalettir.

Kahve falında siyah çorap giydiğini görmek maddi yükümlülüklerin azalacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlik altına siyah çorap giymek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelinliğin altına siyah çorap giymek huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah ince çorap giymek endişelerin ve dertlerin biteceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına işaret eder.

Kahve falında siyah yırtık çorap giymek üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında siyah çorap giydirmek cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, huzurunun yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında siyah çorap giymek çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir