AnaSayfa / Genel / Kahve falında delik çorap giymek

Kahve falında delik çorap giymek

Kahve falında delik çorap giymek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına inanılır.

Kahve falında delik çorap giymek gördüyseniz:

  • Ciddi bir organizyon ya da iş birliği hayatınıza yeni seçenekler sunabilir.

Kahve falında delik çorap giymek sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden fal sahibinin hasta olacağına, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine işaret eder.

Kahve falında delik çorap giydiğini görmek günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çorabının delik olduğunu görmek kendisini ailesine vereceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında baş parmağı delik çorap görmek hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çorabın delik olduğunu görmek önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına delalettir.

Kahve falında delik çorap görmek aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çorap delik görmek sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında parmağı delik çorap görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir