AnaSayfa / Genel / Kahve falında kat kat çorap giymek

Kahve falında kat kat çorap giymek

Kahve falında kat kat çorap giymek sorunların çözüm bulacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kat kat çorap giymek gördüyseniz:

  • Meydana gelebilecek gelişmeler sizi fazlasıyla mutlu edip, büyük hayaller kurmanıza sebep olabilir.

Kahve falında kat kat çorap giymek telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına rivayet eder.

Kahve falında iki kat çorap giymek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına delalettir.

Kahve falında kat kat çorap çıkarmak hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza işarettir.

Kahve falında katlanmış çorap görmek büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, bol rızık ve para sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kat kat kıyafet giymek böylece maddi imkânların genişleyeceğine, iş sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kat kat elbise giymek maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında kat kat kazak giymek her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına delalet eder.

Kahve falında şeffaf çorap giymek sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir