AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir çocuğa çorap giydirmek

Kahve falında bir çocuğa çorap giydirmek

Kahve falında bir çocuğa çorap giydirmek işlerin çok iyi bir hal alacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına delalettir.

Kahve falında bir çocuğa çorap giydirmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik şanssızlıklar yüzünden başarısız olabilirsiniz.

Kahve falında çocuğa çorap giydirmek iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir çocuğa çorap giydirmek bir şeyden sorumlu tutulduğuna, önünü göremez olacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğuna çorap giydirmek hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında kahverengi çorap giymek kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, işlerinin daha da iyi olacağına işarettir.

Kahve falında başkasına çorap giydirmek uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşine çorap giydirmek küfürlü söze, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında temiz çorap giymek verdiği vaatleri yerine getireceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iki tane çorap giymek kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir