AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak tırnaklarını sökmek

Kahve falında ayak tırnaklarını sökmek

Kahve falında ayak tırnaklarını sökmek eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, çok büyük bir işin başına getirilmeye, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, kalbini tekrar hayata açacağına, yaşanan bütün sorunların biteceğine, çok kıskanacağı bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında ayak tırnaklarını sökmek gördüyseniz:

  • Fazla tanımadığınız kimselere karşı biraz temkinli olmanızda yarar var.

Kahve falında ayak tırnaklarını sökmek büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnağı sökmek uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, düzenin kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi tırnağını sökmek eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına delalettir.

Kahve falında tırnakları sökmek kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına işarettir.

Kahve falında tırnaklarını sökmek bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, imkânların çok daha iyi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tırnak sökmek çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tırnağını sökmek aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına alamet eder.

Kahve falında uzun ayak tırnağı görmek âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir