AnaSayfa / Genel / Kahve falında civcivin yumurtadan çıktığını görmek

Kahve falında civcivin yumurtadan çıktığını görmek

Kahve falında civcivin yumurtadan çıktığını görmek problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında civcivin yumurtadan çıktığını gördüyseniz:

  • Görev veya sorumluluklarınızı ihmal etmeniz ya da tam olarak yerine getirmemeniz nedeniyle problemler oluşabilir.

Kahve falında yumurtadan civciv çıktığını görmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında civcivin yumurtadan çıktığını görmek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yumurtanın içinden civciv çıktığını görmek hayır getirecek bir konuda çalışacağına, çok büyük maddi zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında yumurta civciv çıktığını görmek daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında yumurta içinde civciv görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına işaret eder.

Kahve falında yumurtadan yeni çıkmış civciv görmek kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yumurta civciv görmek yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine tabir olunur.

Kahve falında içinde civciv olan yumurta görmek hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir