AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurta civciv görmek

Kahve falında yumurta civciv görmek

Kahve falında yumurta civciv görmek rakiplerin teker teker alt edileceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yumurta civciv gördüyseniz:

  • Sizi anlamsız tartışmaların içine sokmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında yumurtanın içinden civciv çıktığını görmek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine rivayet eder.

Kahve falında yumurta ve civciv görmek önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yumurta civciv görmek olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yumurtadan yeni çıkmış civciv görmek bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında civciv yumurta görmek fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına yorulur.

Kahve falında yumurtada civciv görmek aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yumurta civciv çıktığını görmek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yumurtanın içinde civciv görmek her konuda şansın yaver gideceğine, birçok yeni bağlantı kurulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir