AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurtadan yeni çıkmış civciv görmek

Kahve falında yumurtadan yeni çıkmış civciv görmek

Kahve falında yumurtadan yeni çıkmış civciv görmek sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, elinin kolunun bağlanacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına işarettir.

Kahve falında yumurtadan yeni çıkmış civciv gördüyseniz:

  • İmkanlarınızı çok daha iyi kullanmalısınız.

Kahve falında yumurtadan yeni çıkmış civciv görmek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına alamet eder.

Kahve falında yumurta civciv görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yumurtadan civciv çıktığını görmek evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yumurta içinde civciv görmek yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına delalet eder.

Kahve falında yumurtanın içinden civciv çıktığını görmek iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında civcivin yumurtadan çıktığını görmek yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında civciv yumurta görmek ön plana çıkacağına, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına işarettir.

Kahve falında civciv yumurtası görmek çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, zor durumların biteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir