AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurta içinde civciv görmek

Kahve falında yumurta içinde civciv görmek

Kahve falında yumurta içinde civciv görmek yoksul için zenginliğe, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında yumurta içinde civciv gördüyseniz:

  • İhmalkarlığınız maddi kayıplara neden olabileceği gibi olası kazançları kaçırmanızla da sonuçlanabilir.

Kahve falında içinde civciv olan yumurta görmek daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, dertlerinin bitip huzura ereceğine yorulur.

Kahve falında yumurta içinde civciv görmek böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yumurtanın içinden civciv çıktığını görmek hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine işaret eder.

Kahve falında yumurtanın içinde civciv görmek iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine alamet eder.

Kahve falında civciv yumurtası görmek zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine işarettir.

Kahve falında yumurta civciv çıktığını görmek isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında civciv ve yumurta görmek sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına işaret eder.

Kahve falında yumurtada civciv görmek sermayesini kaybedeceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir