AnaSayfa / Genel / Kahve falında içinde civciv olan yumurta görmek

Kahve falında içinde civciv olan yumurta görmek

Kahve falında içinde civciv olan yumurta görmek gayrimenkul işine girileceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine delalet eder.

Kahve falında içinde civciv olan yumurta gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmeniz, bir şeyler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında yumurtanın içinden civciv çıktığını görmek yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine inanılır.

Kahve falında yumurta içinde civciv görmek geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yumurtanın içinde civciv görmek falı kapatan kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında içinde civciv olan yumurta görmek eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavuk yumurta civciv görmek sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına delalettir.

Kahve falında yumurtadan civciv çıktığını görmek maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yumurtadan yeni çıkmış civciv görmek yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına işarettir.

Kahve falında civciv ve yumurta görmek rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir