AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurtanın içinden civciv çıktığını görmek

Kahve falında yumurtanın içinden civciv çıktığını görmek

Kahve falında yumurtanın içinden civciv çıktığını görmek evine bereket geleceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, gülüp eğleneceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında yumurtanın içinden civciv çıktığını gördüyseniz:

  • Belli bir yoldan gitmek için kimseye söz vermemelisiniz.

Kahve falında yumurtanın içinden civciv çıktığını görmek çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, zor bir durumda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında civcivin yumurtadan çıktığını görmek şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yumurta civciv çıktığını görmek adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında yumurtadan civciv çıktığını görmek yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine işarettir.

Kahve falında yumurta içinde civciv görmek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yumurtanın içinde civciv görmek itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, verilen emeklerin karşılığının alınacağına rivayet eder.

Kahve falında içinde civciv olan yumurta görmek uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine delalettir.

Kahve falında yumurta ve civciv görmek hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir