AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurtadan civciv çıktığını görmek

Kahve falında yumurtadan civciv çıktığını görmek

Kahve falında yumurtadan civciv çıktığını görmek büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, bereketin eksileceğine, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yumurtadan civciv çıktığını gördüyseniz:

  • Yanlış bir imaj oluşturma ya da farklı izlenim bırakma riskiniz var.

Kahve falında yumurta civciv çıktığını görmek dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, çalışıyorsa terfi alacağına inanılır.

Kahve falında civcivin yumurtadan çıktığını görmek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında yumurtanın içinden civciv çıktığını görmek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yumurtadan civciv çıktığını görmek dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yumurtanın içinde civciv görmek gücünün, kudretinin yerine geleceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına delalet eder.

Kahve falında yumurta ve civciv görmek falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına inanılır.

Kahve falında içinde civciv olan yumurta görmek yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına yorulur.

Kahve falında civciv ve yumurta görmek maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir