AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurta civciv çıktığını görmek

Kahve falında yumurta civciv çıktığını görmek

Kahve falında yumurta civciv çıktığını görmek kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına alamet eder.

Kahve falında yumurta civciv çıktığını gördüyseniz:

  • Duygusal bir yapı içindesiniz.

Kahve falında yumurta civciv çıktığını görmek rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine inanılır.

Kahve falında yumurtadan civciv çıktığını görmek konforlu ve rahat hale geleceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yumurtanın içinden civciv çıktığını görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında civcivin yumurtadan çıktığını görmek disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yumurtadan yeni çıkmış civciv görmek yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında içinde civciv olan yumurta görmek sorun üstüne sorun yaşanacağına, çok kötü durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yumurtada civciv görmek tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, başarılı bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavuk yumurta civciv görmek işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir