AnaSayfa / Genel / Kahve falında civciv ve tavuk görmek

Kahve falında civciv ve tavuk görmek

Kahve falında civciv ve tavuk görmek saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına işarettir.

Kahve falında civciv ve tavuk gördüyseniz:

  • Tecrübeli veya bilgili kişilere danışarak doğru yolu bulabilirsiniz.

Kahve falında tavuk ve civciv görmek zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tavuklu civciv görmek sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında siyah tavuk ve civciv görmek zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine işaret eder.

Kahve falında civcivleriyle tavuk görmek sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında civciv ve tavuk görmek katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında civciv tavuk görmek başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında tavuk ve civcivler görmek kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında horoz tavuk civciv görmek malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir