AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuklu civciv görmek

Kahve falında tavuklu civciv görmek

Kahve falında tavuklu civciv görmek çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuklu civciv gördüyseniz:

  • Duygularınızın aşırı tepkiler vermenize neden olmasına veya kaldırabileceğinizden fazlasını üstlenmesine izin vermeyin.

Kahve falında siyah tavuk ve civciv görmek kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, hayata karşı cesaretini kıracağına inanılır.

Kahve falında tavuk ve civciv görmek hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavuk altında civciv görmek geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, kazancının bereketleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tavuk ve civcivleri görmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine alamet eder.

Kahve falında civcivleriyle tavuk görmek maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına tabir olunur.

Kahve falında horoz tavuk civciv görmek kötü halden iyi hale geçeceğine, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında tavuklu civciv görmek sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, galibiyetlerinin de çoğalacağına delalettir.

Kahve falında tavuğun civciv çıkardığını görmek her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir