AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk ve civciv görmek

Kahve falında tavuk ve civciv görmek

Kahve falında tavuk ve civciv görmek geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, rahatının yerine geleceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, o işi canlandıracağına, kısmet alacağına, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında tavuk ve civciv gördüyseniz:

  • Kendinizi hazır tutmalısınız.

Kahve falında horoz tavuk civciv görmek eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında tavuk yumurta civciv görmek kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, yeni işler peşinde koşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah tavuk ve civciv görmek istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, dertlerin dermanının bulunacağına delalet eder.

Kahve falında tavuğun civciv çıkardığını görmek kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine yorulur.

Kahve falında tavuk ve civciv görmek maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize alamet eder.

Kahve falında civciv tavuk görmek onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında civcivleriyle tavuk görmek üzüntü yaşamaya, afiyette ve keyifte olacağına delalettir.

Kahve falında beyaz tavuk ve civciv görmek büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir