AnaSayfa / Genel / Kahve falında civcivleriyle tavuk görmek

Kahve falında civcivleriyle tavuk görmek

Kahve falında civcivleriyle tavuk görmek hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, daima önüne bakacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında civcivleriyle tavuk gördüyseniz:

  • Halledilmesi, konuşulması, ilerlenmesi veya sonuçlandırılması gereken iş ya da konular varsa, sakinliğinizi koruyarak soğukkanlı şekilde ele almaya özen göstermelisiniz.

Kahve falında civciv tavuk görmek sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine delalettir.

Kahve falında gurk tavuk ve civciv görmek maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen fal sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında civcivleriyle tavuk görmek endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine işarettir.

Kahve falında tavuk altında civciv görmek sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, fal sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında horoz tavuk civciv görmek yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuğun civciv çıkardığını görmek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına inanılır.

Kahve falında tavuklu civciv görmek hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında tavuk ve civcivleri görmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir