AnaSayfa / Genel / Kahve falında civciv tavuk görmek

Kahve falında civciv tavuk görmek

Kahve falında civciv tavuk görmek hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, geçiminin kolaylaşacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, önüne çıkan engellerden yılmayacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında civciv tavuk gördüyseniz:

  • Bazı bağlantılarınızı en iyi şekilde kullanmanın yollarını arayabilirsiniz.

Kahve falında tavuk civciv görmek her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında horoz tavuk civciv görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında tavuk altında civciv görmek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, hayatın pahalılaşmasına alamet eder.

Kahve falında civcivleriyle tavuk görmek kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz tavuk ve civciv görmek parasal olarak çok büyük destek vereceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına delalettir.

Kahve falında tavuk yada civciv görmek sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavuk ve civcivleri görmek maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına işaret eder.

Kahve falında tavuk ve civciv görmek ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir