AnaSayfa / Genel / Kahve falında horoz tavuk civciv görmek

Kahve falında horoz tavuk civciv görmek

Kahve falında horoz tavuk civciv görmek işlerin günden güne açılacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, keyfinden ve neşesinden olacağına, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, yaşamını kolaylaştıracağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine rivayet eder.

Kahve falında horoz tavuk civciv gördüyseniz:

  • Tüm gerçeklere ulaşana kadar beklemenizde fayda var.

Kahve falında horoz tavuk civciv görmek uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, maddi gücünün eksileceğine alamet eder.

Kahve falında horoz civciv görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında horoz ve civciv görmek yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, üzücü olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında civciv horoz görmek eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz tavuk horoz görmek bolluğun ve bereketin artacağına, şansının geri döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz tavuk ve horoz görmek sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine işaret eder.

Kahve falında horoz tavuk görmek aradığı aşkı bulacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında horoz yada tavuk görmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir