AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah tavuk ve civciv görmek

Kahve falında siyah tavuk ve civciv görmek

Kahve falında siyah tavuk ve civciv görmek hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah tavuk ve civciv gördüyseniz:

  • Herkes sizi takip edebilir.

Kahve falında siyah tavuk ve civciv görmek umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tavuk yumurta civciv görmek büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında civcivleriyle tavuk görmek şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında tavuklu civciv görmek özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında tavuk ve civciv görmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gurk tavuk ve civciv görmek maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında tavuk civciv görmek gözden düşeceğine, güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tavuğun civciv çıkardığını görmek sıkıntıların büyüyeceğine, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir