AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk ve civcivler görmek

Kahve falında tavuk ve civcivler görmek

Kahve falında tavuk ve civcivler görmek bazen işsiz ve aşsız kalacağına, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine işarettir.

Kahve falında tavuk ve civcivler gördüyseniz:

  • Güven problemine bağlı hareket eksikliği söz konusu olabilir.

Kahve falında tavuk altında civciv görmek aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine inanılır.

Kahve falında tavuk yada civciv görmek sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, yeni denemelerde bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavuk ve civciv görmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına inanılır.

Kahve falında siyah tavuk ve civciv görmek eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına delalet eder.

Kahve falında tavuklu civciv görmek sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına işarettir.

Kahve falında tavuğun civciv çıkardığını görmek zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, yarınlara bakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında civciv ve tavuk görmek çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında tavuk ve civcivleri görmek yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir