AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük abdeste sıkışmak

Kahve falında büyük abdeste sıkışmak

Kahve falında büyük abdeste sıkışmak geçim derdine düşeceğine, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük abdeste sıkışmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sessizliği veya size tepki vermeden kendi işleriyle uğraşıyor görüntüsünü detaylandırmanızda fayda var.

Kahve falında büyük abdeste sıkışmak sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına işaret eder.

Kahve falında iç çamaşırına büyük abdest yapmak stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük abdesti eline almak sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında büyük abdesti tuvalete yapmak ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük abdestini beyaz yapmak çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının büyük abdestini yaptığını görmek aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, dost ve akrabaların şaşırtılacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük abdestin eline bulaştığını görmek mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına işarettir.

Kahve falında yatağına büyük abdest yapmak iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir