AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvar arasına sıkışmak

Kahve falında duvar arasına sıkışmak

Kahve falında duvar arasına sıkışmak ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, işine dört elle sarılacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında duvar arasına sıkışmak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir.

Kahve falında iki duvar arasında sıkışmak dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, büyük bir özgüven kazanacağına alamet eder.

Kahve falında duvar arasında sıkışmak işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine delalet eder.

Kahve falında duvarlar arasında sıkışmak eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, işlerinde büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvar arasına sıkışmak bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine inanılır.

Kahve falında iki araba arasında sıkışmak dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında duvarda sıkışmak kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına işarettir.

Kahve falında duvara sıkışmak sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında duvar arasında kalmak cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, bekarlar için evlenmeye yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir