AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalbin sıkıştığını görmek

Kahve falında kalbin sıkıştığını görmek

Kahve falında kalbin sıkıştığını görmek eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine işaret eder.

Kahve falında kalbin sıkıştığını gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişikliklerin kısa sürede karşılığını göreceksiniz.

Kahve falında kalbi sıkışmak sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine alamet eder.

Kahve falında kalbinin sıkıştığını görmek sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına delalettir.

Kahve falında kalbin sıkıştığını görmek yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi kalbini eline almak yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine delalettir.

Kahve falında kalbi kanamak elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına işarettir.

Kahve falında kalbin yerinden çıktığını görmek kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına işarettir.

Kahve falında birinin kalbini sökmek işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kalbinden vurulmak duyguların karşılık bulacağına, ters giden işlerin normale döneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir