AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yere sıkıştığını görmek

Kahve falında bir yere sıkıştığını görmek

Kahve falında bir yere sıkıştığını görmek dinamik ve neşeli duruma geleceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına delalettir.

Kahve falında bir yere sıkıştığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı şeylerin farkında olmayabilirler veya çözümün parçası olmak istemedikleri ya da tembellik ettikleri konular olabilir.

Kahve falında dar bir yere sıkışmak ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında bir yere sıkıştığını görmek mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında bir yere sıkışmak kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, kendisini kazanmaya odaklayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sıkışıp kalmak kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, belki ölümler görüleceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş biriyle el sıkışmak iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına işaret eder.

Kahve falında bir yerde sıkışıp kalmak iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında duvar arasında sıkışmak anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına alamet eder.

Kahve falında asansör kapısına sıkışmak hayal kırıklığına düşeceğine, huzura kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir