AnaSayfa / Genel / Kahve falında portakal suyu sıkıp içmek

Kahve falında portakal suyu sıkıp içmek

Kahve falında portakal suyu sıkıp içmek karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında portakal suyu sıkıp içmek gördüyseniz:

  • Size maddi ya da manevi zararı olan ilişkilerinizi sonlandırmak isteyebilirsiniz veya bir süreliğine askıya alabilirsiniz.

Kahve falında portakal suyu sıkıp içmek rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında sıkılmış portakal suyu içmek düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, ancak daha sonara falı kapatan kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına işaret etmektedir.

Kahve falında portakal sıkıp içmek Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, çok güzel gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sıkılmış portakal suyu görmek zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, kalbinin küt küt edeceğine alamet eder.

Kahve falında limon sıkıp suyunu içmek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında portakal suyu ikram etmek can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında portakal suyu sıkmak yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, hedeflerine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında portakal suyu almak can derdine düşeceğine, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir