AnaSayfa / Genel / Kahve falında civciv horoz görmek

Kahve falında civciv horoz görmek

Kahve falında civciv horoz görmek uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, huzura ve sıhhate kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında civciv horoz gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda daha fazla çaba göstermenizde fayda var.

Kahve falında horoz tavuk civciv görmek işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, hak yiyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında civciv horoz görmek yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında horoz ve civciv görmek zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına delalet eder.

Kahve falında horoz civciv görmek ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında horoz ısırdığını görmek çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında horoz tüyü yolmak işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında horoz kovalamak çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına inanılır.

Kahve falında kucağında horoz görmek bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir