AnaSayfa / Genel / Kahve falında horoz civciv görmek

Kahve falında horoz civciv görmek

Kahve falında horoz civciv görmek Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, işlerini yoluna sokacağına, dualarının karşılığını göreceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında horoz civciv gördüyseniz:

  • Güvenilir kişilerle vakit geçirmeniz bazı konulara açıklık getirebilir.

Kahve falında civciv horoz görmek değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, hak yolunu bulacağına tabir olunur.

Kahve falında horoz ve civciv görmek edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine işaret eder.

Kahve falında horoz civciv görmek yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında horoz tavuk civciv görmek yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında horoz kavgası görmek arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, başarı ve zenginlik getireceğine tabir olunur.

Kahve falında kucağında horoz görmek maddi zarara gireceğine, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında horoz kafası koparmak eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında horoz satın almak kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir