AnaSayfa / Genel / Kahve falında horoz ve civciv görmek

Kahve falında horoz ve civciv görmek

Kahve falında horoz ve civciv görmek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında horoz ve civciv gördüyseniz:

  • Uzun yolculuklara çıkabilirsiniz.

Kahve falında civciv horoz görmek kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında horoz civciv görmek kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine işarettir.

Kahve falında horoz tavuk civciv görmek ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına yorulur.

Kahve falında horoz ve civciv görmek atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına delalettir.

Kahve falında horoz tavuk görmek hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine işaret eder.

Kahve falında tavuk yada horoz görmek attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, kötü giden işlerin düzeleceğine delalettir.

Kahve falında tavuk veya horoz görmek aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında horoz görmek gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir