AnaSayfa / Genel / Kahve falında horoz tüyü yolmak

Kahve falında horoz tüyü yolmak

Kahve falında horoz tüyü yolmak huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, yardımda bulunacağına, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında horoz tüyü yolmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda şanslısınız.

Kahve falında horozun tüylerini yolmak endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine işarettir.

Kahve falında horoz tüyü yolmak ondan faydalanacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında tüysüz horoz görmek maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında horoz tüyü görmek falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına delalettir.

Kahve falında horoz yolmak huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tüy yolmak çok büyük başarı kazanacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koltuk altı tüyü yolmak çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güvercin tüyü yolmak verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir