AnaSayfa / Genel / Kahve falında horoz kovalamak

Kahve falında horoz kovalamak

Kahve falında horoz kovalamak kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, evlerin ayrılacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine işarettir.

Kahve falında horoz kovalamak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda havada uçuşan konuşmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında horozu kovalamak kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına işaret eder.

Kahve falında horoz kovalamak herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında horozun kovaladığını görmek eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine tabir olunur.

Kahve falında horoz kafası görmek toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında horoz yemlemek sorunların çabucak halledileceğine, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında horoz hediye almak düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine rivayet eder.

Kahve falında dövüş horozu görmek başına çok güzel olaylar geleceğine, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı ibikli horoz görmek moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, içini açmaya karar vereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir