AnaSayfa / Genel / Kahve falında horoz ısırdığını görmek

Kahve falında horoz ısırdığını görmek

Kahve falında horoz ısırdığını görmek içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, heveslerin söneceğine, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, doğru bir karar verileceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında horoz ısırdığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız stresi azaltabilir.

Kahve falında horoz ısırmak böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına delalet eder.

Kahve falında horoz ısırdığını görmek çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına işarettir.

Kahve falında horozun ısırdığını görmek sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iri horoz görmek çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başında horoz görmek yeni işlere ve projelere gireceğine, onlar tarafından çok sevileceğine tabir olunur.

Kahve falında horoz kafası görmek sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, ününün çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında horozu kovalamak hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına inanılır.

Kahve falında çiğ horoz görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir