AnaSayfa / Genel / Kahve falında kucağında horoz görmek

Kahve falında kucağında horoz görmek

Kahve falında kucağında horoz görmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, her açıdan farklılıklar olacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok hayırlı adımların atılacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında kucağında horoz gördüyseniz:

  • İşleri boşvermek ya da sorumluluğu devretmek nedeniyle kazancınız azalabilir.

Kahve falında kucağında horoz görmek aileye yeni bir bebeğin katılacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bahçede horoz görmek hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, hem dua alacağına rivayet eder.

Kahve falında tüysüz horoz görmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında horoz tüyü yolmak o kapıyı kapatacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kara horoz görmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oyuncak horoz görmek yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, maddi açıdan rahata erileceğine inanılır.

Kahve falında horozun öldüğünü görmek böylece daha büyük adımlar atılacağına, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına inanılır.

Kahve falında konuşan horoz görmek alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir